Hvorfor os ?

KONCEPTET

Områdets - måske - populæreste køreskole... hvorfor mon ?

Læs her om vores velafprøvede koncept...

Enkelhed

Hvor svært kan det være...


Ikke nogen dikkedarer her... tilmeld dig et hold, betal og mød op med en lægeerklæring i hånden, resten sørger vi for. Og vi er gode til det. Vores administration er 'bedst på markedet' til at sikre en hurtig og problemfri sagsgang, fra første kontakt til køreprøven er vel overstået.

Dedikation

Vi brænder for sagen


Trafikskolen3060 består af kørelærere der har mangfoldige uddannelser, og en væsentlig erhvervserfaring bag sig. Vi har således aktivt valgt uddannelsen som kørelærer af ren og skær interesse og lyst til at gøre en forskel i dannelsen af de nye trafikanter.


Ærlighed

Et ord er et ord


ALL inclusive koncept betyder at prisen holder. Ingen ekstraudgifter til hverken prøvegebyr til politiet, førstehjælpskursus, licenser, administration eller andre kreative ekstraydelser! Vi har i årevis haft fuldt bookede hold, hvilket betyder at vi INTET incitament har for at give vore elever mere kørsel end de har brug for. Langt de fleste elever bliver prøveklar indenfor de inkluderede timer - til dato har vi trods hundredevis af elever,ikke haft én eneste klagesag, hverken i forhold til elever eller myndigheder..

Professionalisme

... i en venlig atmosfære


Vi har talt med 'manden på gaden', og spurgt til hans erfaringer med - og syn på - køreskoler... og skabt en anderledes køreskole! Vi har skabt standardiserede procedurer for alt fra sagsbehandlingen til indholdet i de enkelte lektioner, sådan at vi sikrer en ensartet høj kvalitet HVER gang. Vores tilgang til eleverne er tillidsbaseret og selvtillidsopbyggende. Vi tror på at trivsel er en forudsætning for enhver læring.


De fleste af vore elever kommer til indre København hvilket giver mere overblik, og får testet elevens evner.

---

For at sikre eleven en hurtig vej til kørekortet, med gode køretider, sørger vi for at have få elever hver.

---

Hvis eleven skulle dumpe :( rydder vi kalenderen så eleven kommer hurtigt op igen.Skriv til os på Facebook

Ring straks! 25 38 39 44